Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σεισμικές Δονήσεις με επίκεντρο το Α13.

Έπειτα από την πλήρωση του φοιτητικού μας χρέους και σήμερα και αφού σκίσαμε και τα είδαμε όλα είπαμε να λερώσουμε λίγο το στοματάκι μας, τα χεράκια μας και τις καθαρές μέχρι πρότινος συνειδήσεις σας..( ήτη  οι δικές μας είναι βρώμικες από καιρό... αιώνες τώρα..)

Με ύφος χιλίων και άνω καρδιναλίων, με εμφάνιση άκρως τολμηρή και σέξι (σεξίστρια η ίδια από τα γεννοφάσκια της άλλα και με προφιλ χειραφετημένης γυναίκας φεμινίστριας...πως το πλασάρει αυτό ένας ΑΛΑΧ το ξέρει..και δε ζει και αυτός για να μας το πει) , με νάζι και τσαχπινιά πολλών μπάρμπι  μαζί (μπιμπιμπο καλύτερα, καθώς στην ηλικία της δεν υπήρχαν οι μπάρμπι) και αφού παρακαλώ πρώτα έχει στρωθεί το κόκκινο χαλί από τα τσιράκια της πατάει το ποδαράκι της στο αμφιθέατρο...

Στην αρχή δοκιμάσαμε ευχάριστη έκπληξη αφού δεν υπήρχαν τυπωμένα θέματα αλλά υπήρξε απαγγελία αυτών στους φοιτητές με φωνή λάγνα και σιελώδη από τον βοηθό καθηγητή και έτσι μπορέσαμε να αποφύγουμε το φαινόμενο των προηγούμενων ετών με 800 αλλαγές στη μοιρασιά των θεμάτων εν μέσω ουρλιαχτών και απειλών από την ίδια και από τις ορδές των επιτηρητών. Σου λέει η κυρία αφού δεν μπορώ να μάθω να μετράω θα αλλάξω σύστημα. Και έτσι τα θέματα τα πήραμε προφορικά.

Και εκεί που λέμε ότι γλιτώσαμε τη μανούρα και αυτό είναι καλό σημάδι ακούμε τα θέματα και η πρώτη αντίδραση όλων ήταν ένα υπόκωφο "εεεεεεε??". Τα γιουχαρίσματα η αξιότιμη κυρία - και υπεύθυνος πλέον του μαθήματος-  Βίκυ  Κκκκ(όχι Καγιά) Κουσκουνά , τα δέχτηκε όπως φάνηκε στη μουτσούνα της με άπειρη αγαλλίαση και ικανοποίηση αφού θεώρησε ότι έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει ώστε να θεωρείται πλέον η υπέρταρτη καθηγήτρια και το μάθημά της ...καθώς όπως όλοι ξέρουμε η ΑΞΊΑ ενός καθηγητή συνδέεται άμεσα με το πόσοι ανάξιοι, ηλίθιοι και βλάκες φοιτητές θα κοπούν.

Ώραια..τα καταφέρατε μανδαμ σουσού.
Είστε πλέον ένα άξιο μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Για την πληροφόριση σας και μόνο αγαπητή ένας καθηγητής κρίνεται και αξιολογείται με εντελώς διαφορετικά κριτήρια και δεδομένα από αυτά που κυριαρχούν στο σάπιο κεφάλι σας.

Ρωτήστε κάποιον συνάδελφό σας (που να τον φθονείτε για τις γνώσεις του) και θα σας τα πει αυτός..
Να είστε σίγουρη.

Το ότι τα μηδενικά επιπλέουν το γνωρίζουμε.. καθώς αποτελείτε ένα από τα αδιάσειστα στοιχεία και παραδείγματα ανθρώπων που με απροσδιόριστα και ελλειπή προσόντα αναδυκνείονται σε σημαντικές -για το κοινωνικό γίγνεσθαι βεβαίως βεβαιώς- θέσεις και βαθμούς... Το ζήτημα όπως αντιλαμβάνεστε είναι και ταξικό...(ξέρετε ε????)


Αυτά για σήμερα.
Είναι υπερ αρκετά αν και οι κούτρες μας θα μπορούσαν να κατεβάσουν μύρια ακόμα.

Επιστρέφουμε με Νέα δεδομένα για τον κύριο πρόεδρο...(που δεν ΣΤΑΜΑΤΑ (ακη) πουθενά)
Καθώς και για την κυρία με τα βερίκοκα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου